Dela sidan:

En stor del av Vattenfalls sponsringsverksamhet är knuten till det svenska längdskidlandslaget och Svenska Skidförbundet. Det är också på längdskidehållet som Minnesota kommer lägga stort fokus.

– Vattenfall har högt ställda mål för hela vår verksamhet och särskilt målet om att möjliggöra ett fossilfri liv. För att uppnå det behöver vi rätt partners i alla led — inte minst i mötet med våra kunder. Minnesota uppfyller alla krav och har en hög strategisk förmåga som löper hela vägen ut i den direkta kundupplevelsen. Vi ser mycket fram emot samarbetet, säger Åsa Rolke, project manager brand experience på Vattenfall.

– Vattenfalls höga ambitioner när det gäller en hållbar energiförsörjning och även deras engagemang i skidsporten är något som triggar mig personligen extra mycket, säger Emelie Rosén, account director på Minnesota.

Avtalet löper om tre år.Dela sidan: