Dela sidan:

Oliver Carrà har sedan januari 2017, då han lämnade rollen som kommunikationschef på Uber med ansvar för Skandinavien och Baltikum, drivit Ocarra Agency. Dessförinnan har han varit pr- och presschef för Tele2 Sverige, presschef hos Moderaterna i Stockholms stadshus och arbetat på Kreab. 

Nu rekryteras han till MTG i rollen som pr- och public affairs director. MTG äger Dreamhack, ESL och amerikanska spelutgivaren Kongregate samt tyska spelutgivaren Innogames. 

– MTG är i början på en satsning på att bli en ledare globalt på e-sport och mobila spel. Det rör sig om tillväxtmarknader med otrolig potential vilket känns spännande. Att få återvända till ett bolag med nära band till Kinnevik känns också väldigt bra, då de samlar skarpa människor i en kultur som jag trivs i, säger Oliver Carrà i ett pressmeddelande. 

I och med rekryteringen till MTG slutar Oliver Carrà att arbeta som operativ konsult, men kvarstår som rådgivare till ett fåtal bolag i frågor om varumärke, strategi och kommunikation. Dela sidan: