Dela sidan:

De senaste åren har vi sett kommunikations- och marknadscheferna få allt större ansvarsområden. Det kan röra sig om en kombinerad kommunikations- och marknadschef eller en marknadschef som även ansvarar för sälj eller kommunikations- och hållbarhetschefer.

Nu väljer Jernhusen att satsa på en ihopslagen kommunikations- och hr-avdelning. Ansvarig för den nya avdelningen blir Henrik Fontin som tidigare varit hr-chef.

– Genom att skapa en gemensam enhet med HR och kommunikation stärker vi innovations- och förändringskraften i bolaget. Det bidrar till att skapa bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling av vår kärnaffär, säger Kerstin Gillsbro, vd på Jernhusen, i ett pressmeddelande.

– Det ska bli otrolig kul och inspirerande att få utveckla den nya funktionen för HR och kommunikation tillsammans med den talang som finns i bolaget och vara med att göra skillnad för vår affär, säger Henrik Fontin i ett pressmeddelande.Dela sidan: