Dela sidan:

Den Luleåbaserade kommunikationsbyrån Yours jobbar främst med kunder i närområdet, däribland Galären, Nordchark och IT Norrbotten.

Nu får man in ytterligare en kund på listan - Norrlandsfonden. Fonden är en stiftelse med målet att stärka näringslivet i hela Norrlandsregionen och uppdraget gäller taktiska och strategiska tjänster.

– För Yours som under alla år brunnit för norra Sverige och lokal utveckling är det här ett hedersuppdrag. Norrlandsfonden är en av de viktigaste katalysatorerna för tillväxt och utveckling vi har i den här delen av landet, säger Karin Klockare, VD på Yours.

– Tillsammans med Yours vill vi spänna bågen för att nå fler företag med hållbara tillväxtambitioner som behöver finansiering. Där spelar kommunikation en väldigt viktig roll, säger Kristina Lindgren på Norrlandsfonden.Dela sidan: