Dela sidan:

Vad gör du i sommar?
– Är på landet och rider, åker ut med båten och hänger med min familj till hundra procent.

Vad läser du i hängmattan?
– Min 1,5-åring tillåter tyvärr ingen läsning utöver Max-böckerna.

Vad lyssnar du på?
– Lyssnar traditionsenligt på Sommar i P1 såklart, utan den jingeln - ingen sommar! Men för riktigt kravlöst lyssnande sätter jag på podden Billgren Wood som småpratar om inredningstrender och sommarmat. För mer pepplyssning och populärkultur vänder jag mig till Framgångspodden, Brita & Parisa eller USA-podden.

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– Ha ha vilken samvetsfråga... Skulle såklart aldrig missa en uppdatering på Resume.se!

Vad ser du mest fram emot i höst?
– Att få fortsätta bygga Abby Priest till framtidens byrå. Så mycket som händer i branschen nu - och hos oss, både på kundsidan och internt med nya medarbetare. Stay tuned... ;-)Dela sidan: