Dela sidan:

B2B-byrån Next State såg en stark tillväxt under 2018. Omsättningen landar på 23,7 miljoner kronor att jämföra med 16,7 miljoner föregående år – en tillväxt på cirka 43 procent. Samtidigt ökar bolagets resultat med hela 268 procent, från 1,3 miljoner kronor till 3,5 miljoner kronor. Det innebär att 2018 blev det ekonomiskt starkaste året för Next State sedan starten 2009.

– Vi har ett starkt år bakom oss. Vi har haft en kontinuitet i vårt fokus och det börjar ge tydliga resultat i form av ett stärkt varumärke, resultat för våra kunder och en ökad tillväxt, säger Johan Åberg, vd på Next State, i ett pressmeddelande.

Ytterligare en bidragande orsak till den starka tillväxten under 2018 är rekryteringen av flera medarbetare för att kunna tillgodose kundförfrågningar.

– Det är roligt med flera nya kunder under det senaste året. Vi tror att långsiktighet lönar sig, de flesta av våra kunder har varit med oss i många år. En kombination av att förstå hur försäljning och hur marknadsföring tillsammans ska stödja intäktsgenerering i B2B, att ha en dos mod och skickliga kollegor har vi inte bara lyckats behålla, utan även utveckla våra kundsamarbeten. Kontinuiteten tjänar både vi och kunderna på, fortsätter Johan Åberg. 

Vilka är de nya kunderna?
– De flesta uppdragen är fortfarande konfidentiella, men ett som jag kan nämna är mjukvarubolaget Proof Analytics som håller på att revolutionera hur vi mäter marknad och sälj genom att koppla det direkt till intäkter, vinst och kassaflöde.

Next State har idag 16 anställda. Dela sidan: