Dela sidan:

Jackie Lee-Joe har sedan 2015 varit marknadschef på BBC Studios, dit hon kom från Skype. Hos BBC hade hon ansvar för att säkerställa att bolagets globala marknadsföring höll ihop världen över och låg i linje med bolagets public service-riktlinjer. 

Nu har Jackie Lee-Joe utsetts till ny marknadsdirektör på Netflix, med uppdraget att framhäva streamingjättens originalinnehåll och möta den allt större konkurrensen på den globala streamingmarknaden. Det skriver The Drum. 

Hon tillträder sin roll i september och efterträder Kelly Bennett som går i pension. 

– Jackie är verkligen en säregen tänkare med en mängd erfarenheter från ett globalt plan, vilket gör henne till vår perfekta marknadsdirektör. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med henne för att framhäva vårt varumärke och vårt originalinnehåll på nya och kreativa sätt inför våra medlemmar världen över, säger Ted Sarandos, innehållschef på Netflix.  Dela sidan: