Dela sidan:

Designbyrån Oakwood har under våren samarbetat med Victor Gustafsson från KTH för att studera hur digitala användarupplevelser påverkar människor emotionellt. Resultatet är ett verktyg som kan mäta emotionella aspekter av en användarupplevelse. Nu ansluter han på byrån som teknisk projektledare.

– Oakwood jobbar innovativt och framåtsträvande med stort fokus på känslomässiga värden av design och UX. Vårt gemensamma projekt är ett av många exempel på byråns strävan och vilja att utforska nya områden. Detta är ett synsätt som passar mig väl och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med Oakwood framöver, säger Victor Gustafsson i ett pressmeddelande. 

Owain Stratton ansluter som senior frontend utvecklare och kommer att ansvara för den tekniska leveransen på ett av byråns större e-handelsprojekt. Han kommer tidigare från GLOMO.

Michaela Bång och Leo Karlsson tillträder som frontendutvecklare och kommer att ansvara för att skapa användarupplevelser med JavaScript-ramverket React. Michaela Bång har tidigare arbetat på Another State och Leo Karlsson kommer från 5 Monkeys.Dela sidan: