Dela sidan:

Vad gör du i sommar?
– Hänger med Yvonne (hustru) och Rusty (hund) ute på ön dit vi hoppas locka våra vuxna söner på besök medelst löften om gratis grillad fisk och kall pilsner. Däremellan redigerar jag ett bokmanus som jag lovade förläggaren skulle vara färdigt i våras då några varumärkesplattformar kom emellan.

LÄS MER: Var god stör (ej)

Läser i hängmattan?
– Just börjat på Frihet av Jonathan Franzén. Läste Renhet för ett par år sedan. En underbar författare i den stora amerikanska berättartraditionen, i klass med Richard Ford, fast modernare. 700 sidor satt i typ 3,5 punkter – jättebra för den räcker hela sommaren, läser med förstoringsglas.

Vad lyssnar du på?
Paul Rietz' spellista på Spotify, det vill säga Dermot Kennedy, Noah Gundersen, Mumford & Sons, samt vindens sus i tallar och vågor som slår mot stenstranden nedanför.

Hur mycket hänger du med vad som sker i kommunikationsbranschen?
– Mycket begränsat. Mad Mats på Facebook, länkar till artiklar, Resumé då och då.

Ser mest fram emot i höst:
– Att förhoppningsvis få ett par nya uppdrag där man intresserar sig för innehåll och språk.Dela sidan: