Dela sidan:

Vad gör du i sommar?
– Bestiger Kilimanjaro, afrikas högsta berg på 5 895 meter öh. Måste vara någon slags kris, haha. Sen ska jag vara med familj och vänner på Mallorca. Och i Bröttjärna, en bortglömd by i Dalarna där asfalt övergår till grus.

Vad läser du i hängmattan?
– Sömngåtan som jag fått låna av en kollega (tror det är en pik för jag sover för lite). Och Good to Great.

Vad lyssnar du på?
– Mina barn – de är väldigt roliga. Och Mordpodden. Hur läskig? 

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– På berget är det radioskugga. Intressant att leva i tält utan mobil, i centrum av sitt eget universum. Men i övrigt har jag svårt att koppla bort jobb, mail och nyheter. Jag vill vara uppdaterad, så försöker ha hyfsad koll.

Vad ser du mest fram emot i höst?
– Utvecklingen av RBK och att få se resultat av våra framgångar i Cannes. Dessutom har vi redan inlett två nya kunduppdrag som ska bli spännande att lansera.Dela sidan: