Dela sidan:

Cardi B är troligtvis den mest hajpade rapparen just nu – och Reeboks ansikte utåt. Det här är andra reklamfilmen hon medverkar i för varumärket.

Den nya storyn, kort och gott kallad ”Nails”, utspelar sig hos en kvartersfrisör där Cardi B sitter under en hårtork och berättar om sitt kärleksliv. Samtidigt har hon en sko från Reebok som är oknuten – vilket får alla i frisörsalongen att stanna upp.

På tyst kommando låter hon då sina nyfixade rosafärgade glitternaglar växa hela vägen ner till skon och knyta den. Hon avslutar med ”nailed it”.

Svenska Andreas Nilsson har regisserat filmen via produktionsbolaget Biscuit Filmworks. Han är mest känd för sitt arbete med ”Epic Split” för Volvo, som vunnit otaliga priser. Andreas Nilsson ligger dessutom bakom flera stora varumärkens filmer de senaste åren, såsom Snickers med Elton John, Toyota, Dunkin och KFC.

Bakom Cardi B-kampanjen står byrån Venables Bell & Partners. I februari meddelades att Reebok kommer gå över till Deutsch, som vunnit kontot.

Se Andreas Nilssons film här:Dela sidan: