Dela sidan:

Det var den 3:e juli som världsstjärnan ASAP Rocky anhölls i Stockholm misstänkt för misshandel efter en spelning. Sedan dess har det stormat rejält kring både artisten och Sverige. 600 000 har skrivit under ett upprop om att ASAP Rocky ska släppas – detta samtidigt som kändisar och amerikanska politiker kräver att han sätts på fri fot. Flera som är emot gripandet menar att detta skadar Sveriges varumärke.

Eftersom medieförfrågningarna har varit så många har ASAP Rocky nu varit tvungen att hantera en pr-byrå som sköter allt sådant. Det är Assefa Communication som fått uppdraget, skriver Dagens Nyheter.

När Resumé når Lili Assefa har hon halvt semester och halvt jobbar från landet. Trycket är hårt.

– Vårt uppdrag från ASAP Rockys team  för att ha hand om medieförfrågningar och vara rådgivande och förklarande i det som skrivs i svensk media då personen ifråga inte kommer från Sverige eller har sitt team i Sverige  det är väldigt odramatiskt, säger hon.

Hur många har hört av sig?
– Ja, det är många som hör av sig.

Har ni tidigare haft ett liknande uppdrag att hjälpa en världsartist?
– Nej, det är helt klart ett speciellt fall.Dela sidan: