Dela sidan:

Maria Hagman har sedan 2017 jobbat med kommunikation och pr för branschorganisationen IAB:s räkning. Bland annat har hon jobbat nära organisationens "task force" och producerat samt programlett IAB:s podcasts.

Nu tar hon klivet till B2B-byrån Hägvall & Sjöman och rollen som content producent.

– Jag har haft ett par spännande år på IAB Sverige men nu ska det bli otroligt roligt att få arbeta mer fokuserat med text och strategi, säger Maria Hagman i ett pressmeddelande.

– Vi är superglada att Maria börjar hos oss på Hägvall & Sjöman! Med sin gedigna erfarenhet av digital kommunikation och brinnande intresse för det skrivna ordet blir hon ett viktigt tillskott till vårt arbete att hjälpa B2B-företag växa genom att utveckla sina relationer, varumärken och affärer, säger Malin Sjöman, VD och grundare Hägvall & Sjöman i ett pressmeddelande.Dela sidan: