Dela sidan:

Sedan riksdagsvalet har flera partiet stuvat om rejält på sina kommunikationsavdelningar. Bland annat har den profilerade ledarskribenten Per Gudmundsson tagit över som presschef på Kristdemokraterna, Charlotta Helge tagit över efter Ola Spännar som kommunikationschef på Centerpartiet medan Andreas Hamrin tagit över som ny presschef på Moderaterna.

Nu annonserar även Centerpartiet en ny presschef – den erfarna reportern Amanda Billner. De senaste fem åren har Amanda Billner jobbat som ekonomi- och politikreporter på internationella Bloomberg News och har tidigare i karriären även jobbat på TT, Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter.

– Det ska bli spännande att arbeta för ett politiskt parti och utveckla Centerpartiets pressarbete. Efter fantastiska valresultat både i riksdags- och EU-valet finns det mycket att göra. Jag ser fram mot att kliva in i min nya roll, säger Amanda Billner i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt stolta över att Amanda nu börjar hos oss. Med hennes journalistiska bakgrund tror vi att Centerpartiet kan vässa pressarbetet ytterligare, säger Charlotta Helge, kommunikationschef.Dela sidan: