Dela sidan:

Pr-byrån Westander startades av bröderna Patrik och Henrik Westander. De senaste åren har byrån haft en gynnsam utveckling med både tillväxt och goda vinstmarginaler. 2018 omsatte byrån 47 miljoner kronor med en nettomarginal på 12,7 procent.

Nu väljer man att bredda sin verksamhet genom att slå upp dörrarna till ett finskt kontor. Första anställningen är den folkpartistiska politikern Elli Flén. Förutom att vara aktiv i folkpartiet har Elli Flén även jobbat med kommunikation på finska Försvarsmakten, presschef för OSSE:s uppdrag i Kosovo samt politiskt sakkunnig åt Finlands försvarsminister.

– Mitt engagemang för samhälle och demokrati passar väl ihop med Westanders värderingar. Jag ser fram emot att kunna hjälpa fler finländska företag att delta i samhällsdebatten, säger Elli Flén i ett pressmeddelande.

Elli Flén kommer att utgå från både Sverige och Finland och främst jobba inom Westanders affärsområde kris och kommunikation. Framöver har hon i uppdrag att knyta ytterligare konsulter till Westander i Finland.

–Vi är på många sätt en annorlunda pr-byrå. Med Elli Fléns stora samhällsengagemang har vi goda förutsättningar att etablera Westander som ”de snälla pr-konsulterna” även i Finland, säger företagets vd Patrik Westander.Dela sidan: