Dela sidan:

Anna Bergstedt kommer närmast från rollen som marknads- och kommunikationschef på vuxenutbildningsföretaget Hermods. Som pr and brand director på Apoteksgruppen kommer hon ansvara för att stärka och hitta en tydligare position för varumärket.

– Jag är väldigt glad för den här rekryteringen, ser stor potential i Anna och är övertygad om att hon kommer bidra till att Apoteksgruppen tar stora kliv framåt, säger Sara Mohammar, VD på Apoteksgruppen, i ett pressmeddelande.

– Apoteksgruppen står inför en spännande tillväxtresa. Med min erfarenhet av just varumärkesbyggande, positioneringsarbete och PR kommer jag att bidra till att ytterligare stärka och kommersialisera Apoteksgruppen. För mig är kunden och kundupplevelsen alltid i fokus och det upplever jag är helt i linje med min nya arbetsgivares hållning, säger Anna Bergstedt.Dela sidan: