Dela sidan:

I dagarna har ginvarumärket Bombay Saphire lanserat sin senaste kampanj, en kampanj man kallar ett "stridsrop för det kreativa uttrycket". Totalt har man lagt 20 miljoner dollar på kampanjen, som utöver en film även kommer att gå utomhus. 

Varumärket har även inlett ett samarbete med Global Street Art och den hajpade streetwearsajten Hypebeast som tillsammans målat fyra väggmålningar i London, Manchester, Brighton och Edinburgh samt kommer anordna events kopplade till kampanjen i över 20 städer.

– I den här kampanjen har vi satt kreativiteten i centrum genom att jobba tillsammans med kreatörer som själva får berätta om deras kreativa uppvaknande i en visuellt tilltalande film, säger Victoria Morris, global vice president på Bombay Sapphire.

Kampanjen är en del av Bombay Sapphires koncept "Stir Creativity".Dela sidan: