Dela sidan:

Tobias Bestelid har en karriär som spänner över en rad områden. I inledningen jobbade han på Försvarsmakten där han bland annat var chef för Försvarsmaktens psykologiska operationer i Afghanistan. Därefter gick han vidare och har bland annat hunnit vara chefredaktör på resemagasinet Vagabond och nu senast chef för Visitas strategiska kommunikation.

Nu går han återigen vidare och blir contentchef på Sveaskog.

– Den svenska besöksnäringen växer så det knakar och är väldigt spännande att arbeta inom, men skog, skogsbruk, jakt och fiske ligger mig också mycket varmt om hjärtat. Nu får jag chans att förkovra mig inom mina specialområden, säger Tobias Bestelid i ett pressmeddelande.

Tobias Bestelid tillträder sin nya tjänst den 26 augusti.

– Skogen är idag viktigare än någonsin. Det sker ett intensivt innovationsarbete om hur man kan nyttja skogen och dess produkter i omställningen mot ett fossilfritt samhälle i form av förnybara drivmedel samt biobaserat material som kan ersätta plast och liknande. Skogen, som binder koldioxid, spelar förstås också en viktig roll i det globala klimatsystemet.Dela sidan: