Dela sidan:

Om en vecka stänger anmälningarna till 2020 års Årets byrå, den 20 i ordningen. Ansvariga för tävlingen och den bakomliggande undersökningen är Regi, ett bolag som nu presenterar tre nya förstärkningar. 

Dels ansluter Toomas Tartu, tidigare vd på Momentum i Göteborg och byråvalskonsult på Engage Marketing. Han ansluter till Regi som senior konsult.

– Toomas har mångårig erfarenhet både från byrå- och kundsidan och har jobbat i vår bransch i många år. Toomas och jag har jobbat med varandra förut och jag är mycket glad över att han nu förstärker vårt Årets Byrå-team, säger Pia Grahn, vd för Regi.

Vid sidan av Toomas Tartu ansluter även produktionsassistenterna Emma Holmlund och Robin Jakobsson som kommer att jobba med tävlingen i Sverige respektive Finland.

– Det skall bli väldigt roligt att få arbeta med Årets Byrå. Jag har följt Årets Byrå under många år och har fascinerats över den information som byråns kunder ger och hur viktig den är för byråns framtid. Jag ser fram emot att få träffa en massa byråer igen, säger Toomas Tartu.Dela sidan: