Dela sidan:

Totalt beräknas mängden plast i världshaven uppgå till sju miljoner ton och det mesta flyter upp längs kusterna och dess stränder. I en ny kampanjfilm visar Pornhub bilder från en porrfilmsinspelning på en av världens värst förorenade stränder.

Nu ber porrsajten sina användare att hjälpa dem med att städa upp stranden med budskapet "Get dirty". För varje visning av filmen kommer Pornhub att donera pengar till Ocean Polymers som arbetar för en hållbar hantering av plast och skräp i världshaven.  

Bakom aktiveringen står porrsajtens byrå Officer & Gentleman.

Porrfilmen är inspelad med det mest populära amatörparet på sajten som enligt Pornbub dessutom är kända för att "brinna för klimatfrågan". I fullängdsfilmen agerar de samtidigt som städare i Pornhub-brandade overaller syns plocka upp skräp från stranden i bakgrunden.

Enligt Heather Wigglesworth från organisationen Ocean Polymers är initiativet väldigt uppskattat.

– Det här är ett varumärke med otrolig räckvidd globalt som täcker hela demografin, på så sätt är Pornhub en väldigt effektiv plattform för att höja kännedomen och få mer hjälp att motverka den krisen som vi har i våra hav. Det vore fantastiskt om fler företag kunde ta samma ansvar, säger hon i en kommentar.Dela sidan: