Dela sidan:

För drygt två år sedan lämnade Frippe Stenberg rollen som vd på mediebyrån Vizeum för Scandic där han haft flera ledande positioner på marknadssidan. Den senaste tiden har han haft övergripande ansvar för att vidareutveckla Scandics varumärkesplattform, kunderbjudande och digital innovation.

Nu väljer han att lämna bolaget.

– Det har varit en spännande, utvecklande och utmanande tid med fantastiska kollegor och ett härligt drivet team, där vi har uppnått högt ställda mål och byggt Scandic ännu starkare i sitt kunderbjudande och varumärkesupplevelse. Nu är det dags att gå vidare, säger Frippe Stenberg i ett pressmeddelande.

Istället kommer han att jobba vidare i egna projekt.

– Jag vill använda min kompetens och erfarenhet för att skapa ny innovation och kortare kreativa processer. Nu ska jag ägna mig mer åt de styrelseuppdrag jag har och är öppen för att ta in uppdrag om de passar, samt ägna lite mer tid åt mitt e-handelsbolag fatslaps.com. Det känns spännande och kommer att ge mig mer energi. Till att börja med kommer jag att sitta på A-house mitt i den kreativa startup hubben, säger Frippe Stenberg.Dela sidan: