Dela sidan:

Delta Projects är en av de ledande europeiska martech-aktörerna, speciellt inom programmatisk annonsering.

Nu stärker man upp sitt team i Stockholm med tre nya medarbetare.

Anna Ek Kahnlund kommer närmast från Verizon Media, tidigare Oath, och har de senaste tio åren jobbat som account manager, teknisk konsult och inom teknisk support inom olika typer av digital annonsering. På Delta Projects kommer hon att jobba som technical specialist.

Sophia Hansson rekryteras från Wavemaker där hon jobbat som digital generalist. På Delta Projects får hon en tjänst som programmatic manager.

Slutligen rekryterar Delta Projects även Gabriella Pesic som närmast kommer från LRF Media. På LRF Media har hon jobbat som programmatic manager AdOps och får en liknande tjänst som programmatic manager på Delta Projects.

– Efterfrågan på våra tjänster och vår expertis ökar konstant bland alla typer av bolag i takt med att de ser de stora fördelarna med att annonsera programmatiskt. Med de här nyrekryteringarna kan vi på ett ännu bättre sätt hjälpa våra kunder att få ut maximalt av sin annonsinvestering, säger Max Hamberg, commercial director på Delta Projects i ett pressmeddelande.Dela sidan: