Dela sidan:

Förra året var Sebastian Stecki med och grundade den IT-inriktade strategiska kommunikationsbyrån Techposition. Framtill nu har han jobbat som pr-konsult på byrån.

Nu går han dock vidare i karriären och blir marknadsansvarig på internetoperatören IP-Only. Företaget satsar just nu på att expandera och ser marknadsföringen som en viktig del för att lyckas med expansionen.

– Vi är väldigt glada att ha Sebastian med i laget. Hans erfarenhet av att arbeta med företag som befinner sig på en digitaliseringsresa kombinerat med hans byråbakrund är som klippt och skuret för att driva våra marknadsföringsinitiativ hos både vår konsument- och företagsaffär, säger Kamran Alemdar, CMO på IP-Only.

Sebastian Stecki har tidigare i karriären jobbat på Mindmakers PR. Sedan 2018 driver han även en teknikinriktad blogg här på Resume.se.

– IP-Only är ett glödhett företag som befinner sig i kraftig tillväxt med stora ambitioner och möjligheter. De har flera intressanta verksamhetsområden med en rejäl teknisk edge och expertis som jag ser fram emot att arbeta tillsammans med. Dessutom får jag möjlighet att arbeta nära inpå den pågående digitaliseringen av Sverige, ett väldigt viktigt men även spännande arbete, säger Sebastian Stecki, ny marknadsansvarig på IP-Only.

IP-Only uppmärksammades tidigare i sommar för sin retroaktiga tunnelbanekampanj.Dela sidan: