Dela sidan:

Keybroker grundades 2006 och har sedan dess nischat in sig på datadriven digital marknadsföring. Nu får bolaget nytt ledarskap.

Ida Hällkvist har framtills i dag jobbat som head of commercial development på Keybroker, nu tar hon klivet upp till vd-posten. Tidigare i karriären har hon bland annat drivit eget inom digital marknadsföring och varit marknadschef på Fyndiq.

På vd-posten efterträder hon medgrundaren Fredrik Holmén som går vidare till att jobba med struktur- och samarbetsfrågor i ägarbolaget.

– Ida är skicklig på att tillsamman med sina kollegor bygga förtroende och skapa värde för våra kunder. Det känns väldigt naturligt och roligt att få presentera Ida som ny VD för Keybroker, säger Fredrik Holmén, medgrundare Keybroker Group AB.

– Keybroker är en fantastisk plattform för digitala specialister och för kunder som vill växa. Min strävan i allt jag gör är att driva på och ständigt utvecklas tillsammans med alla som jag jobbar med. Jag är stolt över det vi har åstadkommit under första halvåret i år och ser nu fram emot att bygga teamet, se till att vi syns i branschen och framförallt fördjupa våra kundrelationer. Vi har bestämt oss för att växa, säger Ida HällkvistDela sidan: