Dela sidan:

Primes tre nya medarbetare är alla nyutexaminerade från Berghs reklamklass, där Inez Härneman och Emma Björnwall läst till copywriters och Christoffer Lind till AD. Hos Prime kommer de förstärka byråns erbjudande inom kreativ affärsdrivande kommunikation.

– Vi ska ju fortsätta leverera jobba i världsklass och då krävs det att vi lyckas locka till oss de mest kreativa och nytänkande människorna i branschen. Med Inez, Emma och Christoffer har vi fått tre helt oförstörda kreatörshjärnor - sprängfyllda med roliga och smarta idéer som kommer hjälpa oss att nå nya kreativa höjder. Vi är så stolta och glada över att de vill börja hos oss, säger Hanna Belander, creative director på Prime, i ett pressmeddelande. 

Med internationell erfarenhet från studier och praktik utomlands, kommer de tre arbeta med en bredd av svenska och internationella kunder inom bland annat hållbarhet, B2B och konsumentvarumärken.Dela sidan: