Dela sidan:

PS Occasion bildades efter samgåendet av de tidigare rivalerna PS Communication och Occasion i januari tidigare i år. Nu har byrån stärkt upp med nya medarbetare. 

Christina Kopsachilis stärker upp inom ekonomi och HR och kommer senast från MCI. Malin Björnell, senast Nine Yards, kliver på rollen som produktionsledare. Hampus Norlander blir projektledare och kommer senast från UMG & No bad days. Jenni Goldberg, tidigare Minnesota, blir kundansvarig. 

– Vi har haft ett fantastiskt första halvår tillsammans. Som alltid när bolag ska gå ihop så undrar man hur de olika kulturerna ska kunna mötas. När PS och Occasion gick samman fanns det medarbetare på båda byråerna som jobbat på den andra, så för många blev det ett kärt återseende, flera har uttryckt glädjen av att få jobba med gamla och nya kollegor. Vi har tagit med det bästa från båda byråerna i vårt arbete med att skapa en PS Occasion-kultur, sade PS Occasions vd Marie Lasota till Resumé i augusti

Enligt ett pressmeddelande kommer PS Occasion i år att omsätta cirka 200 miljoner och siktar på ett resultat på över 10 miljoner. Förutom de rekryteringar byrån redan gjort är planen framöver att förstärka med ytterligare produktions- och projektledare.Dela sidan: