Dela sidan:

Oh My är i dag närmare 90 anställda på sina kontor i Sverige och Norge. Nu är bolaget uppe i en tillväxtfas i jakt på copywriters, designers och frontend-utvecklare. Under en arbetsmarknadsdag före sommaren bjöd Oh My in till öppet hus på sitt kontor och intresserade. fick möjlighet att träffa byråns medarbetare, höra teamen berätta om utvalda projekt och samt göra arbetsprov på plats.

Satsningen har redan resulterat i fyra nya rekryteringar som alla börjar på Oh My inom de närmaste veckorna: Miitta Kämäräinen (creative designer), Carl Johan Ericsson (utvecklare), Manja Bååth (copywriter) och Frida Öhman (koordinator). Utöver dem är även Klara Renöfält (produktionsledare), Axel Barvaeus (strateg och konceptutvecklare), Philip Norén (designer och kreatör), Elsa Sjögren (skribent) och Jostein Pedersen (designer och frontendutvecklare) nya namn för hösten.Dela sidan: