Dela sidan:

Lotta Signeul kommer närmast från designmässorna Stockholm Furniture & Light Fair och Formex där hon jobbat med pr- och kommunikation. På Ibeyostudio får hon en roll som senior projektledare och pr-konsult.

Alexander Urombi har de senaste åren jobbat med modevarumärket New Black där han varit med och byggt upp varumärket och haft en hand i alltifrån pr, event, content och influencer marketing. På Ibeyostudio kommer han att jobba som junior pr-konsult med uppdrag att stärka Ibeyos influencererbjudande.

Slutligen rekryterar Ibeyostudios Philip Carabi som junior pr-konsult. Philip Carabi har nyligen tagit sin kandidatexamen i strategisk kommunikation vid Lunds Universtitet. Under utbildningen har han både praktiserat och jobbat deltid på byrån.

– Det känns fantastiskt att få starta upp hösten tillsammans med den här trion och resten av vårt gäng. Jag är övertygad om att de alla kommer att vara med och bidra till Ibeyostudio som en ständigt aktuell, spännande och kul byrå. Jag är oerhört glad för detta, säger Johanna Sörstrand, Ibeyostudios VD.Dela sidan: