Dela sidan:

För ett år sedan drog Nima Akbari och Oscar Danielsson igång reklambyrån Company & Co. De två jobbade tidigare tillsammans på The Absolut Company och har sagt sig vilja jobba med så kallade "challenger brands".

Nu inleder man samarbete med Mynewsdesk.

– Vi vill bli utmanade och därför kändes Company & Co helt rätt. Vi kände oss snabbt trygga med dem, vilket är en förutsättning för att våga mycket - såväl kreativt som kommunikativt. Vi gillar att deras mindset och deras arbetssätt sticker ut från branschstandard. Vi är övertygad om att vi tillsammans kan åstadkomma något riktigt, riktigt bra, säger Sara Lindström och Sandra Vedin, global PR manager respektive svensk marknadschef på Mynewsdesk i ett pressmeddelande.

Mynewsdesk jobbade tidigare med Edelman Deportivo.

– Mynewsdesk är i en spännande fas där man vill accelerera kampen för nyheters fulla
potential. Det finns ett fantastiskt team på plats med en vision som är vågad, spännande och global. Det är precis sådana här uppdrag som var anledningen till att vi startade Company & Co., säger strategy director Oscar Danielsson.

Company & Co. jobbar sedan tidigare med varumärken som Absolut, Kahlúa och Propellerheads.

Arbetsgrupp:
Digital Lead & Media Strategist: Adam Tan
Creative Director: Nima Akbari
Strategy Director: Oscar DanielssonDela sidan: