Dela sidan:

Howcom är en hybrid av affärsstrategibyrå och mediebyrå och har under flera år byggt upp ett erbjudande inom insikter, strategi och affärsutveckling.

Nu intensifierar man sin satsning inom affärsnära rådgivning genom att rekrytera Peter Tiberg till rollen som affärsutvecklingschef. Han kommer närmast från rollen som marknadschef på OKQ8 där han varit i cirka elva år.

– Utifrån min egen erfarenhet av hur mycket mer komplex marknadschefsrollen blivit de senaste åren hoppas jag kunna bidra i arbetet utifrån de totala affärsutmaningar som marknadschefen hanterar. Balansen mellan kort- och långsiktiga satsningar samt att säkra en intern förankring av hur den totala marknadsbudgeten levererar är något jag brinner för att bevisa, säger Peter Tiberg i ett pressmeddelande. Dela sidan: