Dela sidan:

Snask är kanske främst kända för sitt design- och varumärkesarbete. Men de anställda verkar också som regissörer. Nu ansluter de till produktionsbolaget Diktator. I samband med att båda parterna var inblandade i ett Klarna-projekt beslutade de sig för att komma varandra lite närmare, och nu ansluter Snasks regikollektiv till produktionsbolaget.

"För Snask har det alltid varit en självklarhet att ett meddelande ska skickas och tas emot, oavsett kanal. En film ska vara art directad på samma sätt som ett foto eller en identitet." skriver parterna i ett pressmeddelande.

Snasks regikollektiv består av delägarna och de kreativa cheferna Freddie Öst och Erik Kockum.

Sedan tidigare representerar Diktator regissörer som Simon Jung, Anders Abrahamsson, BRTHR och Lode Kuylenstierna.Dela sidan: