Dela sidan:

Felix Karlsson och Tobias Lindborg kom till Droga5 2015.  Nu flyttar de över till den amerikanska västkusten och BBH:s Los Angeles-kontor, ett kontor där svensken Pelle Sjönell är kreativ chef.


– I fyra år har vi varit säkra på att New York är världens bästa stad och Droga5 världens bästa byrå. Men tänk om vi har fel? Både BBH och Los Angeles går just nu igenom väldigt intressanta faser och det känns sjukt spännande att få vara en del av dem, säger Tobias Lindborg i en kommentar. 

Under sin tid på Droga5 har de varit med om att lanserat Googles smartphone Pixel, gjort film för Hennessy och skapade senast kampanjen "ForTheThrone" som lanserade säsong 8 av Game of Thrones–en kampanj som vann en Super Clio och var nominerad för ett Titanium i Cannes. Nu lämnar de Droga5 strax efter att byrån köpts upp av Accenture Digital.

– Allt är Pelle Sjönells fel. Hade han inte varit så trevlig, peppande och allmänt briljant hade vi fortfarande varit kvar i New York. Det ska bli otroligt kul att jobba med honom; hans vision för vart han vill ta BBH LA är precis den typ av jobb vi vill arbeta mer med.

Vilka kunder Felix och Tobias kommer jobba med är belagt under sekretess, men BBH LAs uttalade strategi är att förena reklambranschen med underhållningsindustrin där duon har gjort flera framgångsrika projekt under tiden i New York.  Dela sidan: