Dela sidan:

Thomas Eriksons böcker "omgiven av idioter", "omgiven av psykopater" och "omgiven av dåliga chefer" har sålt över 1,5 miljoner exemplar i över 40 länder. Så sent som i  augusti släpptes hans första bok i USA och Storbritannien. Men han är också kontroversiell och kritiserad. Sommaren 2018 publicerade Filter det kritiska reportaget "Omgiven av idioti" med utgångspunkten att teorierna och kategoriseringarna i hans böcker var ovetenskapliga. I januari 2019 blev Thomas Erikson utsedd till Årets Förvillare. 

Nu startar författaren och föreläsaren podcasten "Omgiven av Thomas Eriksson" där han varje vecka möter en ny gäst i samarbete med Perfect Day och editK. Podden fokuserar på mänskligt beteende. Exempel på gäster är hjärnforskaren Katarina Gospic, Frida Boisen och Amelia Adamo. 

– Thomas Erikson har en av de bästa "radiorösterna" jag hört och vi har under en längre tid tittat på att skapa en kanal där hans innehåll och röst kommer till sin rätta. Vi ville skapa en högkvalitativ produktion och då var det självklart att lyfta in Sveriges kanske mest erfarna poddproducenter, Perfect Day. Edit Künstlicher, varumärkesstrateg och kundansvarig på editK

– Vi har lyckats med en intressant gästbredd och Thomas applicerar sina teorier på samtalet på ett mycket bra sätt, nu ska det bli kul att se hur formatet tas emot. Karolina Sandberg, pr- och innehållschef Perfect Day.

Första avsnittet släpps i dag 20 september.

Avsnitten är cirka 30 minuter långa och går att hitta där poddar finns. Projektgrupp: Idé, varumärke, PR: editK Formatutveckling, produktion och distribution: Perfect Day.Dela sidan: