Dela sidan:

I våras inledde Barncancerfonden ett samarbete med Garbergs och i slutet av augusti presenterade parterna det nya kommunikationskonceptet "Barn och cancer hör inte ihop". De första utomhusenheterna, främst de i Stockholms tunnelbana, har hyllats och nu tar Garbergs och Barncancerfonden kampanjen vidare till printmedierna. Både Aftonbladet och Café har den senaste tiden "delat ordet" på sina ettor.

– Vår nya kommunikation har fått ett enormt mottagande på kort tid, såväl privatpersoner som företag visar ett helt fantastiskt engagemang. Vi är så stolta och glada att Aftonbladet och Café stödjer kampen på det här sättet. Tillsammans kan och ska vi utrota ordet barncancer, säger Michel Brygiewicz, kommunikationschef på Barncancerfonden.

September är den internationella barncancermånaden, en månad som avslutas med Barncancergalan.Dela sidan: