Dela sidan:

Karin Almcrantz har en mångårig bakgrund inom contentbranschen och har jobbat som byråchef och kundansvarig på Chimney och Åkesson & Curry. Tidigare har hon jobbat med employer branding inom Universum-koncernen, som globalt ansvarig för media & kommunikation, och med ledarutveckling och företagstransformationer inom Good Accelerator. 

Malin Lundberg Aguilera kommer senast från rollen som head of creative/lifestyle brand studio där hon ansvarat för Bonnier Magazines & Brands konceptaffär. Hon är journalist i grunden och har tidigare varit chefredaktör på Plaza Kvinna Magazine och redaktionschef på mama. 

Nu ansluter duon som nya account directors till OTW. 

– Efterfrågan på långsiktiga lösningar och kreativa koncept fortsätter att öka. Och där ser vi att både Karin och Malin har den kompetens vi behöver mer av för att matcha kraven på kreativ kommunikation av allra högsta klass, säger Marcus Wikner, vd på OTW, i ett pressmeddelande. Dela sidan: