Dela sidan:

Fredrik Falck har under en lång tid arbetat som reklamfilmsregissör både i Sverige och internationellt och har gjort filmer för bland annat Peugeot, Boxer, IKEA och Polarbröd. Under de senaste åren har han jobbat med animation både som regissör och creative director på den svenska animationsstudion Milford.

– Det är oerhört roligt att Fredrik kommer tillbaka "hem" igen! Hans talang för att skapa vardagsmagi i sina filmer kombinerat med hans nya erfarenheter från animation känns klockrent, säger Eleonor Sager, chef för reklam och branded content på FLX i en komentar.

Fredrik var senast på FLX mellan 2009 och 2014 och var med och regisserade närmare 50 reklamfilmer för Coop.

– Det är jättekul att vara tillbaka på FLX med nya erfarenheter i bagaget. De senaste åren har jag arbetat mycket med storytelling i det lilla, genom att få små påhittade figurer att förmedla en känsla i enbart en blick eller rörelse. Det har varit ett spännande utforskande av hantverket som lärt mig massor. Men nu ser jag fram emot att regissera levande ting igen, säger Fredrik Falck i en kommentar.Dela sidan: