Dela sidan:

Carina Brorman har en bakgrund som vice vd för Malmö Opera, chef för SVT Syd samt kommunikationsdirektör på E.ON och Saab. Hon är styrelseordförande i Stim, Orionteatern och Anna Lindh Academy samt ledamot i Svenska Filminstitutet.

Johan Dyrendahl kommer från BillerudKorsnäs där han var kommunikations- och varumärkeschef. Han har tidigare arbetat på SAS som varumärkeschef, chef för internkommunikation och presschef.

– Vi ser en ökande efterfrågan på förändringskommunikation från kunder som vill åstadkomma varaktig utveckling av verksamheten, varumärket och affären. Johan och Carina har båda gedigen erfarenhet av framgångsrika förändringsprocesser i svenskt näringsliv, därför är jag väldigt glad att de kommer till oss, säger Therese Bohlin, vd på Prime i en kommentar. 

– Företag som vill vara relevanta på 2020-talet måste synliggöra hur de bidrar och skapar värde i ett samhälle där klimat och social hållbarhet står i centrum. Det möter jag i alla mina uppdrag, senast på SCA där jag var en del i arbetet med företagets nya identitet efter delningen från Essity, kommenterar Carina Brorman.

– Jag har följt Prime i flera år och imponerats av ambitionsnivån. Kommunikation som förändrar kräver genuin förståelse för omvärld, affär och strategi samt förmågan att omsätta detta på ett sätt som förflyttar och engagerar individer och organisationer. Där ser jag fram emot att bidra till ett redan starkt erbjudande, säger Johan Dyrendahl i en kommentar..Dela sidan: