Dela sidan:

Snabbväxande och Stockholmsbaserade Einride grundades för tre år sedan och utmanar nu hela transportbranschen. Syftet med deras transporttjänst är att förbättra säkerheten förbättras, sänka kostnaden och minska miljöpåverkan för transport med elektriska och självkörande fordon. Som byråpatner Doberman kommer jobba nära Einrides egna team med nya initiativ inom produkt- tjänste- och varumärkesutveckling.

– Einride manifesterar på alla sätt frontlinjen för innovation idag. Och att få bidra till att lösa en så viktigt utmaning som framtidens hållbara transportlösningar är något vi verkligen brinner för. Einride har dessutom redan ett otroligt team på plats, så vi är så klart väldigt stolta över att också får vara med på deras resa, säger Elin Ankerblad, Business Director på Doberman.Dela sidan: