Dela sidan:

Första delen i SOS Barnbyars initiativ "Play Your Part" består av en interaktiv film där tittaren ställs inför ett dilemma – chansen att hjälpa ett utsatt barn – eller att lämna barnet i otrygghet. Tittaren kan påverka händelseförloppet genom att swisha pengar till organisationen.

–Vi har höga mål för 2020. Då vill vi kunna hjälpa dubbelt så många barn. Därför måste vi få fler människor att gå från att vilja bidra – till att faktiskt göra det. I vår interaktiva film upplever du skillnaden du kan göra genom att swisha en mindre summa. Med initiativet Play Your Part vill vi visa på kraften vi har tillsammans och bjuder in ännu fler människor att bidra med sin vilja, sitt engagemang och sin tro på att det här är möjligt, säger Jenny Norelius, Gruppchef Kommunikation & Försäljning på SOS Barnbyar i en kommentar.

Konceptet lanseras under oktober och kommer synas på tv, Youtube, Facebook och i egna kanaler. Framöver kommer fler initiativ inom Play Your Part lanseras.

Filmen är producerad av Diktator med Simon Jung som regissör och den interaktiva lösningen är framtagen av More Digital Studios.Dela sidan: