Dela sidan:

Kalle Hindrikes kommer närmast från Socialdemokraterna i rollen som kommunikationschef för partiet Stockholmsregionen. Innan dess har han arbetat med politisk styrning av hälso- och sjukvård. Han kommer fortsättningsvis att arbeta med Narvas uppdrag inom kriskommunikation, påverkansarbete och public affairs.

Sofie Sundin
som närmast kommer från advokatbyrån Vinge där hon bland annat arbetat med projektkoordinering inom M&A, köp- och säljtransaktioner samt börsintroduktioner. Nu kommer hon arbeta med Narvas erbjudande inom finansiell kommunikation. 

Från Stockholm Science City rekryteras Johan Gomez de la Torre som kommer arbeta med Narvas kunder inom hälsa, life science och innovation. Han är civilingenjör i grunden och har en doktorsexamen i nanoteknologi. Är en av grundarna av företaget Disruptive Materials och har även arbetat med finansiering av läkemedelsföretag på Vinnova.Dela sidan: